top of page
Cirkel diederik sch.png

Peter Vos

Beschrijving hier
Mozes_PeterVos_Olieverfoplinnen_Schilderij_Kat_.png
PlonsXL_EricGoede_Brons_Dive_2.jpeg

Eric Goede

Beschrijving hier
Introspection, from the wildflower sersies_TomPutman_.png

Tom Putman

Beschrijving hier
August1963_WesselHuisman_Acrylverfopdoek_Sunbeams_.jpg

Wessel Huisman

Wessel Huisman studeerde in 1981 af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen – afdeling economie en sociale historie. In 1984 heeft hij zijn opleiding aan de ArtEz afgerond en werd in datzelfde jaar managing directeur van ArtEz, een functie die hij heeft uitgevoerd tot 2006. Sindsdien heeft Wessel zich volledig gestort op zijn fulltime carrière als kunstenaar.

V&B

Beschrijving hier
ChangeYourStyle_V&B_Sculpture sculptuur_1.png

Mark Dedrie

Mark Dedrie (1962) begon zijn artistieke carrière al meer dan drieëndertig jaar geleden. Twaalf jaar lang maakte hij bronzen sculpturen voor andere kunstenaars tot hij besloot voor zichzelf te gaan creëren. Deze verworven vaardigheden komen goed tot uiting in zijn beelden. Mark houdt zich bezig met alle aspecten van het realisatieproces, van creatie tot afwerking.
Meeting_MarkDedrie_Pinguin_Brons.jpg

Edo Kaaij

Zijn stijl bevindt zich tussen figuratief en abstract. Edo’s schilderstijl is in de loop der jaren ontwikkeld van abstract tot figuratief, tot de uiteindelijke hybride die hij nu heeft ontworpen. Zijn werk weerspiegelt schoonheid en zachtmoedigheid die hij in de mensen om zich heen ziet. In zijn schilderijen brengt Edo textuur aan door middel van een paletmes en combineert hij rijke kleuren met een specifieke lichtinval. Deze prisma’s aan kleuren en vormen geven samen beeld aan Edo’s verbeelding.
AnotherLake_EdoKaaij_OlieverfOpDoek_1.jpg
EssenceChandelier_DiederikSchneemann_1_Mixedmedia_Lamp.png

Diederik Schneemann

Beschrijving hier

Tjalf Sparnaay

Beschrijving hier
BMG egg_TjalfSparnaay_Olieverf_voedsel ei.jpg
2050-226_vandeCamp&Heesterbeek_Fotografie_Powerwoman_.png

van de Camp & Heesterbeek

Beschrijving hier

Hilde Trip

Beschrijving hier
WishFull100x60_HildeTrip_Paardenbloemen_Dandelion_Mixedmedia_Nature.png
ChandelierRoundVictoria_BrandVanEgmond_Verlichting_2_edited.jpg

Brand van Egmond

Beschrijving hier

Sonja Brussen

Beschrijving hier
Sweetheart_SonjaBrussen_OlieverfOpDoek_Flowerart.png
Peregrine_BarbaraPerquin_Brons Marmer_Mixedmedia_Bird.png

Barbara Perquin

Beschrijving hier

Sasja Wagenaar

Beschrijving hier
BordMetOranjeKweepeer_SasjaWagenaar_AcrylverfOpDoek_Quince.png
Pelikaan_AnsZondag_Brons_Pelican.png

Ans Zondag

Beschrijving hier

Ben Kleyn

Ontdek de unieke creaties van Ben Kleyn, een autodidactische Rotterdamse kunstenaar geboren in 1962. Van jongs af aan schilderde hij, een talent dat hij nieuw leven ingeblazen heeft. Zijn hedendaagse werken bestaan uit meer dan 20 lagen hars, beschilderd met acrylverf, resulterend in prachtige 3D-effecten. Met vakmanschap en geduld creëert hij betoverende hyperrealistische vis-landschappen, die verwondering oproepen. Duik de diepten in van zijn kunst.

NothingIsWhatItSeems_BenKleyn_Mixedmedia.png

Marek Zyga

Ontdek Marek Zyga's fascinerende sculpturen, gevormd uit chamotteklei. Zijn werk onthult een diepe fascinatie voor de ruwe textuur van dit materiaal, waarbij hij speelt met diverse technieken om unieke structuren te creëren. Als beeldhouwer richt hij zich op het menselijk lichaam en gebaren, waarbij hij emoties en verhalen uitdrukt. Met een opleiding tot keramist in Boleslawiec, Polen, en jarenlange ervaring in diverse keramische vormen, overstijgt Marek voortdurend zijn eigen grenzen. Zijn sculpturen zijn verhalende kunstwerken, waarin elk gebaar en elk detail een eigen verhaal vertelt.
Small the missing_MarekZyga_Brons.jpg
bottom of page