top of page
Diederik.png

Diederik Storms

Bij het aanvragen van informatie over een werk krijg je een extra kijkje achter de schermen bij de kunstenaar

Diederik Storms

Diederik Storms, geboren en getogen in Den Haag, wist op jonge leeftijd al dat zijn passie bij beeldhouwen lag. Hij studeerde in 1997 af aan de kunstacademie in Enschede en nam in 2000 zijn intrek in het Groningse grensplaatsje Bellingwolde. Naast zijn werk als beeldhouwer heeft Diederik gewerkt als begeleider bij een kunstatelier voor mensen met een verstandelijke beperking.

De natuur stelt Diederik de vraag wat er achter al het leven onzichtbaar aanwezig is. Zijn beelden vormen vaak fragmenten uit de oude natuur, zoals boomstammen, versteend hout en verwaaide oude bomen. Het harde materiaal, het koude staal en het verweerde hout, vormen tegenstellingen tot het lichte, heldere plexiglas. De helderheid van het materiaal vormt een letterlijke doorkijk naar dat wat ook zou kunnen zijn. Het licht speelt daarbij een belangrijke rol. De verschillende lichtintensiteiten in het plexiglas zorgen steeds voor een andere kijk op het beeld, ze leggen als het ware iets bloot van het essentiële erachter.

Diederik Storms aan het werk
Diederik Storms Werk in opdracht
Diederik Storms werk in opdracht
Diederik Storms werk in opdracht

Werk in opdracht Diederik Storms

Is gewend aan het werken in opdracht in samenspraak met Jolien. Enkele voorbeelden van werk in opdracht. Neem contact op bij interesse

Anderen bekeken ook

bottom of page