top of page
Jasper van Deutekom, Nederlandse kunstenaar, staat voor zijn schilderij, levendige inspiratie in beeld gebracht.

Jasper van Deutekom

Bij het aanvragen van informatie over een werk krijg je een extra kijkje achter de schermen bij de kunstenaar

Jasper van Deutekom

Jasper van Deutekom (1964) is geboren in Arnhem en dit is ook waar hij tegenwoordig nog woont en werkt. Na de lerarenopleiding te hebben gevolgd in Zwolle is hij eerst als klassiek geschoold tekendocent aan de slag gegaan. Uiteindelijk koos Jasper ervoor om zich meer op zijn eigen kunst te richten. Tegenwoordig werkt hij vanuit zijn atelier in ‘De transformatie’ en geeft hij daarnaast teken- en schildercursussen.

Jasper is een romanticus die keer op keer verwonderd raakt door de schoonheid van het ‘normaal’. De wereld is voor hem één grote bron van inspiratie. Veelal bestaat zijn werk uit momentopnames, een impressie van een dagelijks tafereel. Vlot opgezet met houtskool waarna er met een karakteristieke toets, vorm en kleur wordt gegeven aan het beeld. Zijn werk balanceert op het grensgebied tussen realisme en impressionisme.

Jasper van Deutekom, Nederlandse kunstenaar, creëert een nieuw kunstwerk met passie en precisie

Werk in opdracht Jasper van Deutekom

Is gewend aan het werken in opdracht in samenspraak met Jolien. Enkele voorbeelden van werk in opdracht. Neem contact op bij interesse
Schilderij van Jasper van Deutekom, waarin een parklandschap tot leven komt met levendige kleuren en natuurlijke elementen.
Schilderij 'Herfst' van Jasper van Deutekom, met levendige herfsttinten en bladeren op de grond."
Schilderij van Mariaplaats in Utrecht, vastgelegd met levendige kleuren en kenmerkende details door Jasper van Deutekom.
Kunstwerk van Jasper van Deutekom, een schilderachtig Frans pleintje in Avignon vastgelegd met levendige kleuren.

Anderen bekeken ook

bottom of page